Statiskt genererad
Pasta med fläskfilé och krämiga medelhavssmaker
Njut av en lyxig, krämig pasta med fläskfilé, svamp och soltorkade tomater samt smak av basilika och tryffel.
Tid
30 min
Portioner
4 portioner
Svårighetsgrad
Lätt
Favoriter
0 favoriter
pastafläskfilékrämigmedelhavsmat
0.0 ★ (0)
Ingredienser
4
portioner
- 400 g fläskfilé
- 250 g pasta
- 200 g champinjoner
- 100 g soltorkade tomater
- 2 dl grädde
- 1 dl riven parmesan
- 1 msk olivolja
- 1 tsk torkad basilika
- Salt och peppar efter smak
Anpassad från 4 portioner
Instruktioner
- 1
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
- 2
Skär fläskfilén i skivor och stek dem i olivolja tills de är gyllenbruna.
- 3
Tillsätt skivade champinjoner och soltorkade tomater i pannan och stek i några minuter.
- 4
Häll i grädden och låt sjuda i 5 minuter.
- 5
Blanda i den kokta pastan och riven parmesan.
- 6
Krydda med basilika, salt och peppar.
- 7
Servera genast.
Dryckesförslag
Välj åldersgrupp för att se anpassade dryckesrekommendationer