← Tillbaka till alla recept

Statiskt genererad

Pasta med fläskfilé och krämiga medelhavssmaker

Njut av en lyxig, krämig pasta med fläskfilé, svamp och soltorkade tomater samt smak av basilika och tryffel.

Tid

30 min

Portioner

4 portioner

Svårighetsgrad

Lätt

Favoriter

0 favoriter

pastafläskfilékrämigmedelhavsmat
0.0 ★ (0)
Pasta med fläskfilé och krämiga medelhavssmaker

Ingredienser

4
portioner
  • 400 g fläskfilé
  • 250 g pasta
  • 200 g champinjoner
  • 100 g soltorkade tomater
  • 2 dl grädde
  • 1 dl riven parmesan
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk torkad basilika
  • Salt och peppar efter smak

Anpassad från 4 portioner

Instruktioner

  1. 1

    Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.

  2. 2

    Skär fläskfilén i skivor och stek dem i olivolja tills de är gyllenbruna.

  3. 3

    Tillsätt skivade champinjoner och soltorkade tomater i pannan och stek i några minuter.

  4. 4

    Häll i grädden och låt sjuda i 5 minuter.

  5. 5

    Blanda i den kokta pastan och riven parmesan.

  6. 6

    Krydda med basilika, salt och peppar.

  7. 7

    Servera genast.

Dryckesförslag

Välj åldersgrupp för att se anpassade dryckesrekommendationer